Prodej rodinné domy, 200 m2 - Všeruby

Cena: 10 490 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 45 180 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Plzeň - sever
Lokalita: Všeruby
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 22:20
Číslo zakázky: 60233
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 900 m2
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Nabízíme na prodej krásný rodinný dům na okraji města Všeruby. Dům z roku 2018 nabízí velmi kvalitní bydlení pro velkou rodinu s dětmi.
Dispozičně je momentálně řešen jako 4kk nicméně již v projektové dokumentaci je počítáno s možností půdní vestavby, která je v současnosti ve fázi hrubé stavby. Po dokončení může v patře vzniknout další bytová jednotka či další 2-3 pokoje.
Kuchyně je od obývacího pokoje dispozičně oddělená, dva prostorné pokoje momentálně slouží jako ložnice a dětský pokoj, menší pokoj může být využíván jako pracovna. V koupelně se nachází vířivá prosklená vana a moderní sprchový kout s deštěm, navíc je zde umístěna i technická místnost s pračkou. Toaleta je samostatná.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, vytápění zajišťuje plynový kotel a teplou vodu boiler. Velmi kvalitní stavební provedení zajišťuje minimální nutnost oprav, zároveň také umožňuje okamžité nastěhování.

Pozemek je rovinatý, volné plochy je možné využít jako relaxační plochu, dětské hřiště, či je možné jej využít pro výsev a výsadbu jedlých plodin a stromů.

Všeruby mají rozsáhlou občanskou vybavenost. Výborná dostupnost do centra Plzně, na dálnici či Karlovy Vary.
Doporučujeme prohlídku nemovitosti. Možné financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi pomůžeme zajistit.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 36 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop