Prodej poctivé zděné novostavby rodinného domu 4+kk s garáží, 2 parkovacími místy a terasovitou zahradou v Ledcích u Plzně

Cena: 7 799 000 Kč
Financování:na hypotéku za 33 590 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Plzeň - sever
Lokalita: Ledce
PENB: B
Aktualizace: 28.04.2021 14:47
Číslo zakázky: 672962
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 91 m2
Obytná plocha: 148 m2
Výměra pozemku: 148 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej poctivé zděné novostavby rodinného domu 4+kk s vestavěnou garáží, dalšími 2 parkovacími místy a terasovitou zahradou v Ledcích, 6 km od Plzně. Dům je situován v neveřejné rezidenci 4 domů (součástí ceny je 1/4 podíl na příjezdové komunikaci). Dům je dvoupodlažní (148 m2 užitné plochy) a je velice pěkně dispozičně řešen. V přízemí je velký obytný prostor (33,41 m2) pro kuchyň, jídelnu a pro obývací pokoj s krbem (krbovými kamny). Z obytné místnosti jsou dva přímé výstupy na jižní zahradu terasovitého tvaru zaručující soukromí (u domu C 423 m2 a domu D 456 m2). V přízemí se dále nachází koupelna pro sprchový kout, umyvadlo a toaletu, komora, chodba se schodištěm a avizovaná garáž pro jeden osobní automobil (3,2mx5,85m) s vraty Hörmann. V druhém nadzemním podlaží je ložnice (17,39m2), dva pokoje (2x17,32 m2), koupelna pro sprchový kout, vanu, dvoj umyvadlo a toaletu, chodba se schodištěm a sklad. Dům je poctivě vyzděný z pálených cihel Porotherm (výborné akumulační, tepelně izolační a zvukově izolační vlastnosti, vysoká pevnost a životnost). Krov je klasický tesařsky vázaný, střešní krytina z betonových tašek černé barvy. Okna plastová trojskla. Zdivo je navíc zatepleno 14 cm polystyrenem. Zateplení střechy vatou tl. 36 cm. Energetická náročnosti budovy B - velmi úsporná. Dům je vytápěn teplovodním podlahovým topením. Zdrojem tepla je plynový kondenzační kotel umístěný v komoře. Zásobování pitnou vodou z veřejného vodovodu a odkanalizování objektu do obecní kanalizace. K zálivce zahrady atd. lze využít vody ze studny, která je společná pro 2 rodinné domy. Dokončení realizace domu srpen 2021. Cena domu je bez zařizovacích předmětů, podlah, obkladů a dveří, které je možno dle Vašeho vkusu zrealizovat (cena uvedených dokončovacích prací ve standartním provedení cca 500.000 Kč). Dům je situován v centru plně vybavené obce (mateřská škola, základní škola, obchody, sportovně relaxační centrum, fotbalové hřiště, přírodní koupaliště, pošta, hospoda atd.). Obcí vedou turistické i cyklistické stezky. Obec žije bohatým společenským i kulturním životem. Ideální pro všechny, kteří chtějí komfortní bydlení v dosahu města s přírodou za "humny" :-). Proto se na mne neváhejte obrátit, ráda Vám poskytnu doplňující informace a ráda Vás domem a jeho okolím provedu :-) Ev. číslo: 634234.
Realitní makléř:

Renata Plevačová
tel: 728 774 241

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 3 003 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop