Prodej rodinného domu 191 m2, pozemek 616 m2, Dolany, okres Plzeň-sever

Cena: 4 490 000 Kč
Financování:na hypotéku za 19 338 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Plzeň - sever
Lokalita: Dolany
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 02:40
Číslo zakázky: 6507020
Stav: nutná rekonstrukce
Zastavěná plocha: 616 m2
Výměra pozemku: 616 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Dobrý den. Hledáte klidné místo pro vaši rodinu či podnikání?

Pokud jsme vás alespoň trochu navnadili, pojďte se podívat co pro vás máme!

Dvougenerační dům čítá dvě nadzemní podlaží. V prvním patře (1.NP) naleznete prostorný byt o velikosti 101,1 m2 a dispozičním řešení 3+1. Vzhledem k samostatnému vchodu, který vede do současné dílny, lze tedy dům jednoduše rozdělit na dvě samostatné bytové jednotky. Ve druhém patře (2. NP) na Vás čeká také rozsáhlý byt 3+1 o celkové ploše 89.7 m2. K dispozici je prostorná stodola a dílna, která může sloužit jako zázemí pro menšího živnostníka, či ji použít pro soukromé účely. K nemovitosti dále náleží zahrada o rozloze 500 m2 s kolnou na dříví.

Dům se nachází v klidné části Dolan, což vám umožní užívat si venkovský klid a zároveň mít vše potřebné na dosah ruky. V okolí najdete např. oblíbenou dolanskou hospůdku, a pokud jste vášnivými vodáky, řeka Berounka je jen pár minut pěšky. Do Plzně to budete mít jen pár minut autem. Přibližně za 10 min. jste v OC Doubravka, za stejnou dobu můžete vychutnávat procházku u Boleveckých rybníků. Pokud však nejste vlastníkem auta, nezoufejte, četnost autobusů je v této lokalitě naprosto dostačující. V nedalekých obcích si pak pro Vaše ratolesti můžete vybrat z několika základních a mateřských škol.

Vytápění domu je zajištěno kotlem na tuhá paliva a elektrickým kotlem. Budova ovšem vyžaduje rozsáhlou rekonstrukci, včetně výměny oken a modernizace rozvodů. Nabízí však obrovský potenciál pro vytvoření dvou komfortních bytových jednotek nebo multifunkčního rodinného domu.

S financováním Vám rádi pomohou naši zkušení specialisté. Pokud jsme Vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se nám ozvat. Rádi vám poskytneme další informace.
Realitní makléř:

Ondřej Löffelmann
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 34 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop