Prodej byty 2+kk, 53 m2 - Třemošná

Cena: 4 589 359 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 19 766 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Plzeň - sever
Lokalita: Třemošná
Ulice: Školní 1339
PENB: G
Aktualizace: 05.05.2024 06:34
Číslo zakázky: 60310
Vlastnictví: osobní
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Na prodej úplně nový byt 2+kk s balkónem v developerském projektu Bytový dům Třemošná.

Tento moderní byt se nachází ve třetím podlaží právě zkolaudovaného bytového domu. Tichá lokalita nemovitosti poskytuje klidný a pohodový životní styl, zatímco blízkost Plzně zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám.

Byt se skládá z ložnice, která nabízí dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a balkónem o velikosti 6 m2. Koupelny s WC a sprchovým koutem. Naše nabídka zahrnuje také prostornou komoru, která je skvělým řešením pro úschovu vašich věcí. K dispozici je také sklep na stejném podlaží. Byt je proveden ve vysokém standardu a náleží k němu rovněž parkovací místo před domem.

Buďte rychlí, protože tato nabídka nemusí dlouho trvat! Užijte si luxusní bydlení v novém bytě v příjemném prostředí a s nádherným výhledem. Pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat realitního specialistu. Těšíme se na setkání s vámi a pomoci vám při nalezení vašeho vysněného bydlení v Třemošné.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 49 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop